Star-Trac

30 117,78 zł

Na zamówienie

Koszt dostawy jest stały i wynosi 15.99 zł

Produkt fabrycznie nowy, nie posiada wad. Produkt jest dopuszczony do obrotu w RP.

Podaj numer telefonu
Administratorem podanych danych osobowych jest Olymp S.A. z siedzibą w Poznaniu, ul. Marcelińska 12, NIP: 7792428644. Dane osobowe są przetwarzane przez Administratora zgodnie z przepisami prawa, w tym w szczególności z ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych 2016/679 („RODO”) w celu umożliwienia Olymp S.A. nawiązania z Państwem relacji handlowej na zasadach określonych w Regulaminie,. Więcej informacji o przetwarzaniu danych osobowych zawartych jest w Polityce prywatności.

Star-Trac E-RB E-Series recumbent bike – rower poziomy, wyróżniający się bardzo wygodnym, wyprofilowanym oparciem  i rewelacyjną biomechaniką. Opaski na pedałach sprawiają, że stopa oparta jest stabilnie na pedale i nie ślizga się jak w wielu innych produktach tej kategorii. Siedzenie można wyregulować według własnych potrzeb. Sprzęt posiada złącze USB, a także tuner telewizji cyfrowej, co pozwala oglądać ulubione programy na dołączanym, 15-calowym monitorze.

Specyfikacja:

Waga: 101 kg

Wymiary: 167 cm x 71 cm x 132 cm

Programy treningowe: 15

Ilość poziomów oporu: 20

Max waga użytkownika: 159 kg

Wyświetlane wskaźniki: czasu, obrotów, tętna, kalorii, kalorii/godz., watów, dystansu, prędkości, profilu toru, toru motywacyjnego o dł. 1/4 mili

SKU 9-8110-MOCEP6
Marka Star-Trac
Dostawca Star-Trac

Oceń ten produkt jako pierwszy

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani kiienci mogą pisać opinie. Prosimy zalogować się lub zarejestrować

Ogólne warunki gwarancji

Warunki gwarancji produktu:

1. Gwarancji udziela się na 24 miesiące od daty zakupu. Gwarancja obejmuje wyłącznie wady wynikające z winy producenta.
2. Gwarancją nie są objęte wady spowodowane:
  - uszkodzeniem mechanicznym,
  - nieprawidłową eksploatacją,
  - nieprawidłowym montażem,
  - nieprawidłowym przechowywaniem.
3. Zgłoszenia reklamacji należy dokonać w punkcie zakupu. Do towaru będącego przedmiotem reklamacji należy dołączyć dowód zakupu.
4. Termin rozpatrzenia reklamacji wynosi 14 dni od daty dostarczenia wyrobu do punktu sprzedaży.
5. Reklamacja zostanie uznana w każdym przypadku stwierdzenia wady fabrycznej (złe wykonawstwo, wady materiałowe lub wady konstrukcyjne). W przypadku uznania reklamacji kupujący otrzymuje towar wolny od wad lub zwrot środków pieniężnych za zakup towaru.

Gwarancja Star Trac - Sprzęt Siłowy
Gwarancja Star Trac - Rowery Spinner